En smak av sommer

Sol, 16 grader og vindstille. Oh lykke 🙂 Vi som knapt har sett et tosifret antall grader på gradestokken i hele 2012 fikk endelig en nydelig, varm vårdag. Til tross for litt tunge ben og en hælbetennelse som krangler, så måtte jeg bare ut i skogen etter middag. Dette var forøvrige den første turen i år uten ullongs. Helt sant!

Startet fra Lohove i dag også, og denne gangen ble det runden om Risvollan. Det fine med dette området er at det er utrolig lite folk her sammenlignet med de mer trafikkerte stiene i Estenstadmarka. Deilig å rusle rundt i egne tanker med sansene åpne for inntrykk. Naturen kommer liksom litt nærmere når man slipper å gå i kø.

Dagens runde i Risvollanområdet

Ingen spesielt lang tur i kveld, ei heller noe spesielt å skrive om egentlig. Hadde en rolig, avslappende tur på stier jeg ikke visste fantes inntil jeg begynte med turorientering i 2010. Det åpnet opp helt nye områder i marka for meg og jeg elsker det!

Varmen de to siste dagene har satt fortgang i vårens løvsprett (heter det det??).  Ser tydelig at det grønnes nå, så forhåpentligvis er det helgrønt om kort tid. Hvitveisen blomstrer stadig flere steder etterhvert som snøen må gi tapt og konkurrerer om oppmerksomheten med hestehoven som lyser gult overalt. Herlig at det endelig er i ferd med å bli liv i skogen etter en lang vinter.

Monstermast i forgrunnen, men vakre fjell på Fosen i bakgrunnen

Nesten som en tre-kirkegård akkurat her. Meget spesiell stemning her inne.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s