Dagen som ikke ble helt som planlagt

Noen dager blir bare ikke slik man har planlagt, og 18. mai ble en slik dag her nede på Gran Canaria. Værvarselet for dagen viste lett overskyet vær, perfekt for en fjelltur med andre ord, og det var da også det vi planla. En tur innover på gran Canaria til en imponerende fjellverden. Det var helt til pappa sendte melding om at det kom en reparatør mellom ti og tolv for å fikse A/C-anlegget i leiligheten. OK… da utgikk fjelltur, for det tar såpass lang tid å kjøre til midten av øya på til dels veeeldig svingete veier at vi i verste fall ikke være der før langt utpå dagen avhengig av når denne reparatøren dukket opp.

Så i stedet gikk turen i retning Puerto Mogan når A/C-anlegget var fiksa. Det var en bommert for der var det marked og ikke en parkeringsplass å oppdrive. Nuvel… da snudde vi om og kjørte i retning Puerto Rico og det horrible kjøpesenteret der for å få oss lunch. Etter å ha spist pizza på en café forlot vi kjøpesenteret kjapt. Det er få steder i denne verden som jeg synes er mer grusomme enn kjøpesenteret i Puerto Rico, så det var ingen grunn til å bli der.

Sanddynene i Maspalomas

Siden vi trengte å handle inn en del drikke og andre basisvarer satte vi kursen mot Mercadona i El Tablero og på vei hjem derifra kom jeg på at Las Dunas i Maspalomas ikke var så langt unna. Jeg har enda ikke sett disse sanddynene, så vi svingte nedom for litt sightseeing. Siden det ikke var parkering å oppdrive på gateplan måtte vi ned i et parkeringshus. Jeg hater å kjøre inn i p-hus på ukjente plasser, men her hadde jeg ikke noe valg. Gjett om jeg var smånervøs når vi verken fant utkjøring eller betalingsautomat da! Vel, vi fant den omsider og bega oss deretter ut på vandring mot sanddynene med litt mer ro i sjela og tro på at vi skulle klare å komme oss ut av p-huset ved retur dit.

Utsikt vestover ved sjøen i Maspalomas

Sanddynene er et imponerende skue, men vi orket ikke begi oss i kast med sanden og vandre utover, så vi nøyde oss med å beskue dem fra promenaden. Etter en liten vandring fant vi igjen bilen og fikk betalt oss ut av p-huset. På kvelden ble det en god middag på restaurant Palm Garden rett under leiligheten. Tapastallerkenen de har som forrett der er nyyydelig og rekker til to stykker.

Utsikt mot Las Dunas fra strandpromenaden

Las Dunas

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s