Lørdagstur til Elgsethytta

Værvarselet for lørdagen gjorde at vi arkiverte alle planer vi måtte ha hatt om lange turer. Opprinnelig skulle vi egentlig ha vært i Femunden og padlet denne helgen, men det ble klart tidlig i uka at det utgikk. Backup-plan var å dra på hytta til kjæresten og gå opp på Raudfjellet, men vi skrinla det også når værmeldingene viste regn og atter regn. Til og med Vassfjellet droppa vi til fordel for å gå en tur i marka hvor vi kunne gå til en hytte så vi slapp å raste ute. Luksusdyr definitivt, men jeg er lei snø og regn og ser ingen grunn til å sitte ute i pissregn om jeg ikke må.

Så da valgte vi en kjapp tur i Bymarka; fra Skistua til Elgsethytta. Lenge siden jeg har vært der, og kjæresten har aldri vært der, så det var vel på tide?

Vintervatnet

Til tross for dystre værmeldinger var det stort sett oppholdsvær på turen med noen innlagte byger, men en god del kald vind. Som vanlig frøs jeg, så på Elgsethytta fant jeg plassen nærmest ovnen og fikk varmen i kroppen igjen. Kaffe og solskinnsbolle gjorde heller ikke vondt.

Før vi returnerte til bilen var vi en kjapp tur oppom Elgsethytta Panorama rett bak hytta. Skogen skjulte en del av utsikten, men noe utsikt var det jo 🙂

Ved skiva på Elgsethytta Panorama som viser steder og topper i en radius av 360 gr.

Utsikt fra Elgsethytta Panorama

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s