Etter regn kommer sol

Ja, det er ikke alltid det virker slik her i Trondheim, men i kveld slo det faktisk til 🙂 Etter skikkelig pissregn på for- og ettermiddagen forsvant skyene på tidligkvelden og sola tittet frem. Når det til alt overmål var et tosifret antall grader ute var ikke dørstokkmila spesielt lang.

Sildrende vårbekk i Estenstadmarka

Hadde bare tenkt meg en kjapp runde i Estenstadmarka når jeg dro ut, men runden ble utvidet underveis siden været var så nydelig og kroppen funka.

Skogen er aldeles praktfull på denne tiden av året; herlige grønne nyutsprugne trær, blomster i mange farger og sildrende bekker som er balsam for sjelen å høre på, og etter regn dufter det også fantastisk i skogen. De som aldri beveger seg i skogen går glipp av mye gratis sjelebot!

Alt gikk så utrolig lett så når jeg kom ned i Styggdalen fra Månen var det enkelt å bestemme seg for å legge turen om Lomtjønna i stedet for å ta korteste veien gjennom Styggdalen. Herlige motbakker opp til Lomtjønna, iallefall når kroppen funker som den gjorde i kveld. Ellers kan vel motbakkene fort defineres som tunge.

Utsikt over Trondheim på vei ned fra Lomtjønna til Styggdalen

Halvannen time på tur i relativt bra tempo til meg å være som lever etter mottoet «trening driver jeg med på 3T, i skogen er jeg på tur!» er jeg godt fornøyd med.

Som vanlig begynte lårmusklene å verke, men ikke før jeg var tilbake ved bilen heldigvis. Tar gjerne flere kvelder som denne (minus muskelverk, men mange mirakler på en gang er vel å be om for mye?)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s