Jonsvatnet rundt for første gang på mange år

Hva gjør man når hælen krangler for mye til at fottur er aktuelt og slaraffenliv under parasollen er lite fristende? Jo, man finner frem sykkelen og lokker kjæresten med tur rundt Jonsvatnet 🙂 Han skal tross alt sykle Birken i august og trenger trening.

Beste kjæresten ble med, han, og i tillegg syklet han til og fra Klæbu for å bli med meg rundt vannet. ❤

Jeg har ikke syklet rundt Jonsvatnet på flere år. Har i grunnen syklet lite ute i mange år. Vandring i skog og fjell og spinning har overtatt for mine gamle sykkelvaner, men det er jo ganske herlig å sykle ute når sommeren er så fin som i dag. Akkurat passe varmt, lite vind og fargerik natur på alle kanter.

Planen var egentlig å ta det som en tur (med stor TU)  med innlagt nistepause, men slik det ble syklet vi hele turen uten pause. 3,8 mil på 2 timer er en helt grei tid for meg som ikke har ambisjoner om noe merke i Birken (eller Birkendeltagelse i det hele tatt. Slikt noe får sjærsten ta seg av!).

Som vanlig «krympet» lårmusklene mine i løpet av turen og sørget for smerter, men i det store og det hele gikk turen bedre enn fryktet. Husker Jonsvatnet rundt som en pine det meste av turen, men formen er betydelig bedre nå så det gikk i grunnen greit til tross for en kranglete kropp.

Dagens sykkeltur

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s