Snørr og høy puls på Ladestien

Jeg har på ny gått ned for telling og har i flere dager hatt nesa godt planta i den ene Kleenex’n etter den andre og nesespray + Fishermans Friend innen rekkevidde. I går var imidlertid formen bittelitt bedre, så jeg måtte bare ut og lufte meg litt. Jeg er overbevist om at jeg blir sykere uten å få trukket litt frisk pust ned i lungene  innimellom. Siden pulsen stiger til uante høyder bare ved å gå opp trappa hjemme, var det uaktuelt med tur i Estenstadmarka, så valget falt på Ladestien og en kort tur fra Leangbukta til Sponhuset. Her er terrenget relativt flatt og det er en kort tur. Perfekt for den syke med andre ord.

Sponhuset.

Sponhuset.

Grå og overskyet himmel og «bare» 2-3 minus er fint turvær, og vi var ikke de eneste som syntes det. Likevel var vi så heldige at vi fikk et bord i glasskarnappet på Sponhuset; husets mest populære bord. Her ble det en god pause med kaffe og vaffel til kjæresten og kaffe og sjokolade til meg. Innimellom er det kjipt å ha glutenintoleranse!

Hjemturen gikk like sakte som turen til Sponhuset, men jeg fikk iallefall en dose frisk luft. Om det var lurt å ta denne lille turen vet jeg ikke, for i dag er formen dårligere enn i går. Det er lenge siden jeg har vært på tur uten å bli svett når pulsen var så høy som i går, men men… Det kommer nye, friske dager og DA skal det bli skikkelig tur igjen – med normal puls 😀

Vinter ved Trondheimsfjorden.

Vinter ved Trondheimsfjorden.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s