Regntung påskeaften

Etter en fantastisk flott langfredag, var det nedtur å våkne til gråvær igjen påskeaften. Det så imidlertid ikke ut til at det skulle komme nedbør, selv om Yr meldte det. Det skulle vise seg at Yr fikk rett.

Bymarka fra Granåsen 002Turen begynte fra Granåsen og gikk først inn til Rønningen. Vi gikk delvis på rester av skiløypa og delvis på mindre stier, men også her lå det litt snø hist og pist. Det var rett og slett et tungt føre, og det er lenge siden jeg har vært så svett ved ankomst Rønningen. Regnet begynte noen minutter før vi ankom gården, så vi kikket innom for en kopp kaffe og kanelsnurr. Idet vi begynte vandringen videre mot Marken var det bare noen få dråper regn i lufta, men det skulle ikke vare. Etter kun få meter startet det igjen å dryppe fra oven, og nå skulle det ikke bli mer oppholds på turen. Vindjakke ble byttet ut med skalljakke og vi trasket videre på skiløyperestene til Marken.

Marken i sikte.

Marken i sikte.

Der satte vi oss ned på en benk strategisk plassert under noen store, tette grantrær, så vi slapp unna regnet en stakket stund. Men vi kunne jo ikke bli sittende der, så vi fortsatte turen mot Skjelbreia og videre på veien til Hallsetaunet og nesten til Vådan. Her tok vi av fra veien og gikk skiløypa mot Frøset Gård før vi igjen kom inn på vei ned til Granåsen. Fra oven silte regnet utrettelig, og det var ikke fritt for at humøret ikke var helt på topp ved ankomst Granåsen. En tung og våt tur hadde det vært og både lårmuskler og føtter verket. Heldigvis var det godværsdager i vente siste del av påskeferien 🙂

Frøset Gård.

Frøset Gård.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s