Snørik vinterhelg på hytta

Endelig har snøen kommet i mengder, store mengder. Jeg synes det er så herlig! Nesten så det begynner å minne om mine barndoms vintre.

IMG_1227

Plenty snø på hytta.

Helgen er tilbragt på hytta, og for første gang siden vi kjøpte hytta måtte vi vasse i knehøy snø for å komme oss inn (og det til tross for at grunneier brøyter gårdsplassen).

Lørdag ble det derfor en runde med snøskuffe både på tak, terrasse og gårdsplass etter at vi først hadde tatt oss en «bytur» til Røros og ruslet rundt der. En halvtimes tid skinte sola fra blå himmel, men resten av helgen var det stort sett skyet og det snødde en god del. Røros er alltid fin, men aller finest er den i solskinn.

IMG_1217

Røros i februarsol.

I dag har vi vært ute på en liten skitur. Det var kjørt noen løyper på morgenen, men de hadde mer eller mindre snødd igjen da vi gikk ut rundt klokken elleve.  Såvidt vi kunne se var det ikke kjørt løype helt opp på fjellet så det ble en kort runde på under 5 km.i dag. All snøen som har kommet har null hold, så man ramler rett gjennom om man forsøker seg utenom løypene. Det blir vel fastere snø litt senere på vinteren. Jeg gleder meg!

IMG_1229

Skitur i nedsnødde løyper.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s