Jobbehelg på hytta

Forrige helg var kjæresten og jeg på hytta, men spesielt mye turliv ble det ikke. Det til tross for riktig fint vær på lørdagen og ikke så ille på søndagen heller. Helgen ble i stor grad brukt til å beise vegger og vinduskarmer på stua med hvitbeis slik at det gulnede furupanelet ser lysere ut uten at det blir hvitt. Utrolig hvor stor forskjell så lite utgjør på opplevelsen av lys i stua.

FullSizeRender

Nydelig fargespill på himmelen etter solnedgang denne lørdagsvårkvelden.

Siden det var nydelig vær lørdagen gikk vi oss en kveldstur rundt hyttefeltet før vi fyrte opp grillen og koste oss med god mat og drikke.

IMG_5444

Nydelig lørdagskveld med utsikt til Storskarven.

Søndagen opprant med ikke fullt så vakkert vær, så jeg benyttet sjansen til å beise bokhylla og småhyllene over tv’n i en gylden brunfarge som står fint mot de nå lyse furuveggene. Så lite som skal til før hytta fremstår i en helt annen drakt! Vi har hittil nesten ikke gjort noe innvendig på hytta. Den er jo relativt ny (10-12 år) og da vi kjøpte den overtok vi den med alt av møbler, gardiner og filleryer. Siden forrige eier hadde god smak (iallefall sett med mine øyne) var det helt greit, men det er deilig å litt etter litt sette sitt eget preg på hytta.

IMG_4684

Hvitbeisede vegger og ny farge på bokhylle og småhyller. Synes det ble fint, jeg! Taket skal etterhvert også lysnes, men en ting av gangen.

Mens beisen tørket gikk vi oss en tur til bua ved foten av Novola for å sjekke om snøen hadde smeltet såpass at det var mulig. Jeg hadde jo måttet gi opp i pinsa. Denne gangen kom vi oss opp etter å ha gått litt på kryss og tvers på myrene for å unngå snøfonner, samt tatt oss over noen snøflak som nå bar ganske godt. En del snø ligger det fortsatt, men det blir vel sommer i år også.

IMG_4678

Bersvendbua. Fortsatt en del snø på vei opp hit og videre oppover mot Novola.

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s