Småturer på hytta og hjemme

Jeg ligger langt etter med turrapportene, så her kommer en samlepost over diverse småturer hjemme og på hytta.

Lørdag 28. mai

Skyer og regn hele dagen, så dagen ble tilbragt innendørs med å lese aviser på nett, beise et tv-bord i furu, som jeg har fått gratis på finn.no, samt en vegg. Snart er alle veggene på stua hvitbeiset. Mot kvelden klarnet det opp og jeg tok en kjapp kveldstur opp til Bergsveinbua. Herlig med frisk luft etter en hel dag inne.

IMG_5688

Søndag 29. mai

Skyene hadde i løpet av natten samlet seg over Holtålen igjen og det regnet nesten ustoppelig til utpå ettermiddagen. Da var jeg snar til å komme meg  ut. Kjørte til stadion på Holla og gikk en runde i «skiløypene» på Hollvollan. Der det lå en tjukk såle av snø for et par uker siden var det nå snøfritt. Våren er her!

IMG_5701

Onsdag 1. juni

Skyene holdt stand hele dagen, men plutselig klarnet det opp i tre-tiden. Da ble planene om en treningsøkt på 3T forkastet og i stedet ble det en tur i marka med innlagt middag på Estenstadhytta. Varmt og godt i solveggen der. Hjemturen gikk via omveier, så det ble da en bra tur av spontaninnfallet.

IMG_5594

Torsdag 2. juni

Godværet fortsetter og lysten til å trene inne er liten. Kjæresten og jeg går derfor en tur på Svarthammaren i nærområdet hans. Flott utsikt over Klæbu på toppen, men varme = hetedis, så den lange sikten er borte. Returen la vi om Byatjønna der vi tok kaffepause nummer to for kvelden. Litt rot på veien ned da vi prøvde å ta en ny vei hjem, men vi fikk da omsider rota oss inn på rett spor igjen.

IMG_5610

 

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s