Middag i marka

Vi er heldige vi som bor i Trondheim. Marka er tett på byen og gir et utall av muligheter til å utøve friluftsliv på den enkeltes premisser. Men ikke nok med det! Flere av markahyttene tilbyr middag en eller flere kvelder i uka. Jeg har mange ganger benyttet meg av Estendstadhyttas middagsserveringer på onsdager, men torsdag 16. juni hadde jeg avtalt med min kjære at vi skulle avlegge Elgsethytta et besøk for å sjekke ut tacobuffeten deres.

Heldigvis sjekket jeg hyttas Facebookside før vi dro, og fant da ut at hytta var stengt onsdag – fredag den uken for legging av nytt gulv. Dermed måtte det bli middag på Rønningen i stedet.

IMG_5767

Søvskakkeltjønna mellom Granåsen og Rønningen.

Vi gikk fra Granåsen i nydelig sommervær. Det var rett og slett steikhett opp gjennom skogen. Fluene har begynt å komme og svermet rundt våre svette hoder. På Rønningen var det en liten trekk, så vi kunne spise middagen vår ute.

Dagens meny var «kjøtt i mørke» med kokte grønnsaker og potetmos. Dessverre var det skuffende lite smak på hele retten. En liten nedtur der altså, men vi ble iallefall mette og en skogstur en helt vanlig torsdag i nydelig sommervær kan aldri bli feil.

IMG_5764 (1)

Utsikt fra terrassen på Rønningen mot Vassfjellet.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s