Sommerferiestart

Turdatoer: 14. og 15. juli 2018

Endelig ble det sommerferie, og med sommerferien kom sola OG varmen. Det har for såvidt vært mye sol i Trøndelag i sommer, men det har blåst en isvind som jeg ikke har klart å unnslippe. Nå derimot er isvinden erstattet med en mildere vind og det er ordentlig sommervarmt.

Men KE ventet på at datteren skulle komme på hyttebesøk gikk jeg meg en tur i terrenget ovenfor hytta på lørdagen på jakt etter multer. Dessverre var det ingenting å finne på myrene. Plan B ble dermed iverksatt og jeg tok sikte på Storvollhøgda. Ikke ett menneske å se verken på tur opp eller ned, ei heller på toppen. Merkelig midt i juli med knall sommervær.

IMG_4806

Storvollhøgda.

Søndag gikk turen til Muggruva og videre til Fjellsjøene. Jeg har vært på Mugg noen ganger før og også gått videre derfra i retning nordvest, men aldri i retning sørvest. Det var på tide å sjekke ut denne delen av terrenget også.

IMG_4826

Setergrend ved Orvsjøen.

Fra Mugg går det fin sti/setervei ned til Orvsjøen hvor man møter på grusveien fra Orvos/Kongens gruve. Etter et lite stykke på denne tok jeg av mot Litlfjellsjøen. Dagens lunch ble inntatt her før jeg tuslet videre for Fjellsjøen. Jeg mistet stien ganske fort og gikk på retningssansen et stykke før jeg igjen fant stien. På Fjellsjøen var det et par stykker ute i båt og fisket. Ellers var det ingen å se. Jeg drakk resten av kaffen min her før jeg tuslet tilbake mot grusveien ved Orvsjøen og Mugg.

IMG_4838

Ved Fjellsjøen.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..